Audi q8 e-tron pris

Audi Q8 e-tron pris och prestanda

Letar du efter en elektrisk SUV som kombinerar både lyx och hållbarhet? Då är Audi Q8 e-tron det perfekta valet! Men vad kan vi förvänta oss när det gäller pris och prestanda för denna efterlängtade modell? I den här artikeln kommer vi att undersöka detta samt besvara några vanliga frågor.

Pris och lanseringsdatum

Audi Q8 e-tron förväntas släppas på marknaden under 2022. Även om det exakta priset ännu inte har offentliggjorts, antas det att det kommer att ligga i paritet med konkurrenter som Tesla Model X och Mercedes EQC. Det betyder att vi kan förvänta oss ett startpris på omkring 900 000 SEK.

Modell Pris (cirka) Släppdatum
Audi Q8 e-tron 900 000 SEK 2022
Tesla Model X 1 000 000 SEK
Mercedes EQC 850 000 SEK

Prestanda och räckvidd

Audi Q8 e-tron kommer att bygga på samma plattform som Q4 e-tron, vilket innebär att vi kan förvänta oss liknande prestanda och räckvidd. Den kommer sannolikt att erbjuda både bakhjulsdrift och fyrhjulsdrift, samt en räckvidd på upp till 400 km på en enda laddning.

Viktiga funktioner och fördelar

  • Lyxig och elegant design
  • Tillgänglig i både bakhjulsdrift och fyrhjulsdrift
  • Räckvidd upp till 400 km på en laddning
  • Högsta hastighet omkring 200 km/h
  • Laddningstid från 0% till 80% inom 30 minuter

Slutsats

Audi Q8 e-tron kommer utan tvekan att vara en stark konkurrent på marknaden för elektriska SUV:ar. Med en elegant design, imponerande räckvidd och konkurrenskraftigt pris är det ett attraktivt alternativ för dem som söker en lyxig och hållbar bil. Missa inte chansen att investera i framtiden och förbeställ din egen Audi Q8 e-tron redan idag!