söndag, april 2, 2023
HomeBloggIris Tritsaris Jondahl Flashback

Iris Tritsaris Jondahl Flashback

Date:

Relaterat

Valentino parfym: vilken ska du välja?

Kvinnor älskar, vare sig de går ut på staden...

Staffan Göthe – en av svensk teaters främsta utövare

Att Staffan Göthe gjort ett bestående avtryck på svensk...

Hanna Schönberg – influencer och kläddesigner

Hanna Schönberg är kort och gott känd för tre...

Wahlgrens värld bjuder in tittarna i det innersta

Få dokusåpor har blivit så uppskattade som Wahlgrens värld....

Hur vet man om ägg är gamla?

Har du någonsin varit mitt uppe i bakning eller...

Marcus Ericsson blev historisk i Indy 500 och därefter vällde hyllningarna in. Det var inget annat än svensk idrottshistoria och extra viktigt eftersom Indy 500 är en av de mest prestigefyllda racingtävlingarna i världen. Bland det starkaste och varmaste hyllningarna har Marcus flickvän Iris Tritsaris Jondahl stått för.

Vem är Iris Tritsaris Jondahl?

Marcus Ericssons flickvän har blivit känd för att stå vid racerförarens sida. Hon har alltid givit honom den varmaste support och lägger upp bilder på honom och hans bragder via sin Instagram. Förutom att lägga upp bilder på Marcus blir det en hel del bilder på sig själv också.

Iris Tritsaris Jondahl Flashback

Hon är från Grekland och har jobbat som modell. Iris Tritsaris Jondahl Flashback trådarna har varit intensiva kring vad hon tycker om. Bland annat har det framkommit att hon tycker om att resa. Dessutom älskar hon olika sorters mat och brukar lägga upp små blogginlägg på hennes Instagram.

Är Iris Tritsaris Jondahl och Marcus gifta?

Trots att Iris Tritsaris Jondahl och Marcus Ericsson har varit tillsammans under en period är paret ännu inte gifta. När Iris Tritsaris Jondahl inte hejar på pojkvännen spenderar hon tid med sin familj som hon också bor tillsammans med. Men kanske lever hon inte där länge till eftersom paret planerar att gifta sig snart.

Prenumerera

Senaste nytt