Ok google konfigurera min enhet android

Så här konfigurerar du din Android-enhet med ”Ok Google”

Att konfigurera din enhet för att använda ”Ok Google” är enkelt och smidigt – följ dessa steg så är du igång på nolltid!

Steg 1: Se till att Google Assistent är aktiverad

För att börja använda ”Ok Google” behöver du först kontrollera att Google Assistent är aktiverad på din Android-enhet. För att göra detta, öppna appen ”Google” och gå till ”Inställningar”. Klicka sedan på ”Google Assistent” och se till att den är aktiverad.

Steg 2: Konfigurera ”Ok Google” röstigenkänning

Nästa steg är att konfigurera din enhet att lyssna efter kommandot ”Ok Google”. Öppna Google-appen och gå till ”Röst”> ”Röstsökning”> ”Ok Google”-erkännande och följ instruktionerna för att kalibrera ditt ”Ok Google” kommando med din röst.

Steg Förklaring Vikt
1 Aktivera Google Assistent Grunden för ”Ok Google” funktionaliteten
2 Konfigurera röstigenkänning Så att ”Ok Google” fungerar för just din röst

Steg 3: Anpassa ”Ok Google” inställningar och preferenser

Du har nu aktiverat ”Ok Google”, men kanske vill du anpassa inställningar och preferenser ytterligare. Gå till ”Röst”> ”Röstsökning”> ”Ok Google”-erkännande, där du kan ställa in vilka enheter och situationer ”Ok Google” ska vara aktivt i. Du kan exempelvis välja om ”Ok Google” ska fungera när skärmen är av, endast när din enhet är uppkopplad till ström, eller om det ska fungera på alla sidor och appar.

Njut av din nya ”Ok Google” konfiguration!

Grattis! Du har nu konfigurerat och anpassat ”Ok Google” på din Android-enhet. Från och med nu kan du använda din röst för att söka på internet, ställa frågor, och utföra kommandon på din enhet. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information och hjälp!