This is her zadig & voltaire

Vad är Zadig & Voltaire?

Zadig & Voltaire är ett franskt klädmärke som grundades av Thierry Gillier år 1997. Märket inspireras av rockmusik och erbjuder casual chic-stil med en rebellisk känsla. De är kända för att använda lyxiga material som kashmir, silke och läder i sina kollektioner, och deras smycken, accessoarer och skor kompletterar deras mode för både män och kvinnor.

Varför ska du välja Zadig & Voltaire?

Det finns många anledningar till varför du kan välja Zadig & Voltaire. För det första är märkets design unika och trendiga, vilket ger dig en cool och modern look. För det andra är materialvalen av hög kvalitet, vilket innebär att plaggen kommer att hålla länge och kännas bekväma på din kropp. Dessutom är detta märke inte bara för kvinnor eller män utan erbjuder också coola kläder och accessoarer för barn!

Grundat Grundare Stil
1997 Thierry Gillier Casual chic, rockinspirerat
Kända för Lyxiga material, trendig design, accessoarer och skor
Kollektioner Män, kvinnor och barn

Hur kan du styla Zadig & Voltaire-kläder?

Här kommer några tips på hur du kan styla Zadig & Voltaire-kläder:

  • Använd märkets signatur kashmirtröjor över en enkel t-shirt och matcha dem med trendiga denimbyxor för en avslappnad men ändå elegant look.
  • Pröva en läderjacka från Zadig & Voltaire, kombinerad med en luftig klänning och bikerboots för en tuffare och snyggare stil.
  • Sätt samman en hel outfit med kläder, skor och accessoarer från Zadig & Voltaire för att skapa en harmonisk och cool look som andas rebellisk sophistication.

Sammanfattningsvis är Zadig & Voltaire ett spännande klädmärke för dig som söker trendiga plagg med en rockinspirerad touch. Med lyxiga material, modern design och ett brett utbud av kollektioner för både män, kvinnor och barn, är det märket du vill ha i din garderob för att skapa en unik och stilfull look.