Vart kan man se young sheldon

Vart kan man se Young Sheldon?

Young Sheldon är en populär amerikansk tv-serie som är en prequel till den älskade serien The Big Bang Theory. Innan du fortsätter läsa, låt oss ta en snabb titt på några grundläggande fakta om serien i tabellen nedan:

TV-serie År Genre
Young Sheldon 2017- Komedi, Drama
Skapad av Chuck Lorre och Steven Molaro
Huvudpersoner Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord
Säsonger 5

Tittaralternativ i Sverige

För er i Sverige som undrar vart man kan se Young Sheldon, finns det många alternativ att välja mellan. Här kommer en lista på några av de främsta plattformarna där du kan hitta serien:

  1. TV4 Play – Ett utmärkt alternativ för att se alla säsonger av Young Sheldon utan extra kostnad om du har ett grundläggande abonnemang hos TV4.
  2. C More – Du kan också kolla in C More, där alla säsonger av serien finns tillgängliga för streaming. Det stöder också offline-tittande på mobila enheter.
  3. Viaplay – Titta på Young Sheldon på Viaplay med ett passande abonnemang. Viaplay erbjuder flera säsonger av serien för strömning.
  4. Netflix – Flera säsonger av Young Sheldon finns på Netflix för streaming. Du kan behöva växla mellan olika regioner för att se hela serien.

Slutord

För att sammanfatta, finns det många ställen där du kan njuta av att titta på Young Sheldon i Sverige. Från TV4 Play för att se det på traditionell TV-tid, till streamingtjänster som C More, Viaplay och Netflix – allt du behöver är ett passande abonnemang och en enhet för streaming.

Så, varför inte ta en paus, luta dig tillbaka och följa med på Sheldons äventyr genom hans ungdomsår? Missa inte chansen att se denna charmiga och roliga tv-serie!