Volkswagen tiguan 1.4 ehybrid 245hk dsg r-line

Volkswagen Tiguan 1.4 eHybrid 245hk DSG R-Line: En översikt

Volkswagen Tiguan är en sportig och miljövänlig SUV som kombinerar elegans och kraftfull prestanda. Men det mest imponerande med Tiguan 1.4 eHybrid 245hk DSG R-Line är att den är så mycket mer än bara en hybridbil. Den är en perfekt blandning av teknik, komfort och prestanda som gör körning både roligt och ansvarsfullt. Låt oss ta en titt på några av de främsta egenskaperna hos denna unika bil.

Egenskap Värde Kommentar
Drivtyp Hybrid Både elektricitet och bensin som drivkälla
Hästkrafter 245 hk Kraftfull prestanda
Växellåda DSG Automatiserad manuell växellåda
Modell R-Line Sportig och elegant design

Drivlina och prestanda

I hjärtat av Volkswagen Tiguan 1.4 eHybrid 245hk DSG R-Line ligger en kraftfull motor och ett batterisystem som samverkar för att ge suverän prestanda och enkel hantering. Den kombinerar en 1,4-liters bensinmotor med en elmotor för att producera imponerande 245 hästkrafter, vilket ger dig massor av kraft när du behöver det. Dessutom använder den en DSG-växellåda (Direct Shift Gearbox) som ger suverän växling och responsivhet, vilket gör körupplevelsen ännu mer njutbar.

  • Kapabel att drivas enbart på el upp till ca 50 km (beroende på förhållanden).
  • CO2-utsläpp: från 32g/km.
  • Bränsleekonomi: upp till 100 km/l (blandad körning).

Design och komfort

Volkswagen Tiguan 1.4 eHybrid 245hk DSG R-Line är inte bara en kraftfull bil; det är också en vacker och bekväm bil att köra och åka i. Med R-Line-paketet får du en sportig och elegant design både in- och utvändigt. Tiguan R-Line erbjuder dessutom högkvalitativa material och detaljer, vilket ger föraren och passagerarna en lyxig upplevelse varje gång de kliver in i bilen.

  • Sportiga stolar med R-Line-logo.
  • 18-tums lättmetallfälgar i exklusiv R-Line-design.
  • LED-strålkastare och bakljus.

Slutsats

Om du letar efter en miljövänlig SUV som inte kompromissar med prestanda och design, är Volkswagen Tiguan 1.4 eHybrid 245hk DSG R-Line det perfekta valet för dig. Med dess unika kombination av kraft, teknik och komfort kommer denna bil att förvandla ditt sätt att köra och få dig att känna dig som en ansvarsfull medborgare samtidigt som du njuter av vägarna.