Zadig & voltaire this is her

Vad är Zadig & Voltaire This Is Her?

Zadig & Voltaire This Is Her är en populär och förförisk doft för kvinnor som lanserades år 2016. Denna förföriska parfym har blivit en favorit bland moderna, självsäkra kvinnor över hela världen, tack vare dess sofistikerade blommiga träiga noter.

Doftnoter och ingredienser

Doften är skapad av förmågan hos parfymörerna Michel Almairac och Sidonie Lancesseur. Denna signaturdoft från Zadig & Voltaire kombinerar harmoniskt söta och krämiga noter av vanilj och kastanj med mjuka blommor och sensuella träiga toner.

Doftkategori Topnoter Hjärtnoter Basnoter
Blommig träig Arabisk jasmin, rosa peppar Vanilj, kastanj Sandelträ, kashmirträ

Varför välja Zadig & Voltaire This Is Her?

Är du på jakt efter en doft som är både förförisk och sofistikerad, utan att vara för överväldigande? Då är Zadig & Voltaire This Is Her det perfekta valet för dig! Den står ut från mängden med sin moderna och djärva komposition som är idealisk för dagligt bruk eller för speciella tillfällen.

Hur du bäst använder parfymen

För att njuta av din Zadig & Voltaire This Is Her parfym till fullo, applicera den på platser där pulsen är stark, såsom nacken, handlederna och bakom öronen. Detta hjälper till att sprida doften bättre och förbättra dess hållbarhet. Undvik att gnugga dina handleder mot varandra, då detta kan bryta ner doftnoterna och förkorta parfymens livslängd.

Var kan man köpa Zadig & Voltaire This Is Her?

Du kan enkelt hitta Zadig & Voltaire This Is Her i de flesta parfym- och skönhetsbutiker, både online och offline. Kom ihåg att jämföra priser och kolla efter rabatter, då det kan spara dig en del pengar.

Sammanfattande lista

  • Kategori: Blommig träig
  • Lanseringsår: 2016
  • Skapare: Michel Almairac och Sidonie Lancesseur
  • Passar för: Kvinnor på jakt efter en modern och sofistikerad doft
  • Tillfälle: Dagligt bruk samt speciella tillfällen
  • Finns att köpas: I de flesta parfym- och skönhetsbutiker online och offline