Ta hål i öronen ur och penn pris

Ta hål i öronen på Ur & Penn

Att ta hål i öronen är en spännande och rolig upplevelse – oavsett om det är första gången eller om du bara vill lägga till en extra touch i din stil. Ta hål i öronen är en mycket vanlig procedur och det finns många ställen som erbjuder denna tjänst. Ett av dessa ställen är Ur & Penn. Men vad är priset för att ta hål i öronen på Ur & Penn?

Priser och paket

Ur & Penn erbjuder flera olika paket för att ta hål i öronen, inklusive olika typer av örhängen och material. Priserna varierar beroende på vilket paket du väljer.

Paket Material Pris
Basic Medicinskt stål 199 kr
Standard Medicinskt stål med 24 karat guldpläterade 299 kr
Exclusive Titanium 399 kr
Luxury 9-18 karat guld 699 kr

Vad ingår i priset?

När du betalar för att ta hål i öronen på Ur & Penn ingår följande:

  • En par vackra örhängen
  • Professionell genomförande av öronhåltagningen
  • Eftervård och rådgivning

Säkerhet och eftervård

Att ta hål i öronen ska vara en trygg och säker process. På Ur & Penn används engångsinstrument för att minska risken för infektion. De ger också detaljerad information om hur du sköter och vårdar dina nygjorda hål för att undvika komplikationer.

Finns det några åldersgränser?

På Ur & Penn, kan alla som är över 5 år ta hål i öronen. Om du är under 16 år behöver du dock ha med dig en målsman som ger sitt samtycke. Nu när du vet allt om de olika priserna och vad som ingår, är det bara att besöka din närmaste Ur & Penn-butik och ta hål i öronen!