The journey – 15 dagar i nepal

Resa i ditt liv: 15 dagar i Nepal

Säg hej till drömresan, där vi tänkte berätta om hur du kan uppleva den underbara kulturskatten ”the journey – 15 dagar i Nepal”! Har du någonsin funderat på att försvinna från vardagens stress och utforska den magiska bergsregionen i Himalaya? Längtar du efter att uppleva en ny kultur och träffa likasinnade äventyrslystna människor? Då har du hamnat helt rätt!

Varför just Nepal?

Det är inte för inte Nepal anses vara en av de mest fascinerande platserna i världen. Från de mäktiga Himalayas bergstoppar till de mytomspunna bunkulturerna i Kathmandu-dalen bjuder detta land på en fängslande mix av tradition, religion och naturupplevelser. Inte nog med det, detta land är också perfekt för alla sorts äventyrare: vandrare, bergsklättrare, yogis och kulturfantaster!

Resans längd Resans höjdpunkter Boende
15 dagar Himalaya-trekking Hotell & Tea Houses
Kulturell rundtur i Kathmandu
Yoga & meditation
Besök i byar och tempel

Vad kan du förvänta dig under de 15 dagarna i Nepal?

  • Under denna episka resa genom Nepal, kommer du att få uppleva en mängd olika höjdpunkter.
  • Vi börjar äventyret i huvudstaden Kathmandu där vi utforskar kulturella sevärdheter, fascinerande tempel och livligt gatuliv.
  • Därefter beger vi oss ut på en oförglömlig trekkingtur kring Himalayas fantastiska landskap. Här får du vandra längs sagolika stigar kantade av frodiga rhododendronskogar, förbi hängande broar och genom traditionella byar med färgstarka tempel.
  • Efter vidsträckta vyer av Himalayas snöklädda bergstoppar, beger vi oss återigen neråt till världens tak för att utforska Nepals rika kultur och historia. Här finns gott om tid för att få en inblick i landets folk, traditioner och vardagsliv.
  • Sist men inte minst, avrundar vi äventyret med en välbehövlig dos av yoga och meditation, för att verkligen ta in och njuta av allt som denna resa bjuder på.

Är du redo att anta utmaningen?

Så vad väntar du på? Dra på dig vandringskängorna, packa ryggsäcken och ge dig ut på denna fantastiska resa! The journey – 15 dagar i Nepal kommer garanterat att bli ett minne för livet, och ge dig en välförtjänt paus från vardagen. Vi ses i Nepal!