Hur spelar man in samtal på iphone

Hur spelar man in samtal på iPhone?

Att spela in samtal på iPhone kan vara användbart i många situationer. Kanske vill du spela in ett viktigt möte för att kunna gå tillbaka och kontrollera detaljer, eller så vill du bara spela in ett roligt samtal med en vän. Oavsett vad anledningen är, finns det enkla sätt att göra det! Lite förvirrad om hur man går tillväga? Oroa dig inte, vi går igenom processen steg för steg.

App Pris Betyg
TapeACall Kräver prenumeration 4.3/5
Call Recorder för iPhone Gratis med köp inuti app 4.5/5
Rev Call Recorder Gratis 4.4/5
Call Recorder – IntCall Betal per minut 4.1/5

Använd en app för att spela in samtal

För att spela in samtal på din iPhone behöver du använda en tredjepartsapp. Det finns flera sådana appar att välja bland, som listas ovan i tabellen. Några av de mest populära är TapeACall, Call Recorder för iPhone, Rev Call Recorder och Call Recorder – IntCall. Dessa appar kan laddas ner från App Store och fungerar i bakgrunden när du genomför ditt samtal.

Hur fungerar det?

När du har laddat ner en av dessa appar är processen ganska enkel. Appen kommer att föra samman din vanliga telefonsamtal med en inspelningslinje, vilket möjliggör inspelning av samtalet. Notera att du måste vara noga med att följa de lagar och regler som gäller för inspelning av samtal i ditt land.

  • Öppna appen och följ instruktionerna för hur du konfigurerar den.
  • När du vill spela in ett samtal, öppna appen och starta inspelningen enligt appens instruktioner.
  • När samtalet är klart kan du stoppa inspelningen och spara den på din iPhone.

Det är viktigt att notera att några av dessa appar kräver prenumeration eller köp inuti appen för att kunna användas.

Tips för bättre inspelningar

För att få en så tydlig inspelning som möjligt, försök att prata i en lugn miljö och använd hörlurar med inbyggd mikrofon. Detta kan hjälpa till att reducera bakgrundsljud och ge en klarare inspelning. Kom också ihåg att informera den andra personen om att samtalet spelas in, om det krävs enligt lag.

Lycka till med dina inspelningar!