Så exponerar du dina affischer på bästa sätt

Om du har en butik av något slag och vill göra reklam för dina produkter, så är det inte fel att använda dig av affischer. För att dessa ska synas på ett bra sätt så gäller det att välja en smart upphängning för dem. Ett bra alternativ för det är just en affischlist. Affischlister finns i flera storlekar och kallas ibland även för posterhängare eller affischhållare. Den sistnämnda kan dock även omfatta andra typer av hållare för just affischer, som även de kan vara bra att ha.

En affischlist kan du använda dig av för att hänga upp dina affischer i skyltfönstret, i butiken, i taket, på väggen och så vidare. Häng dem där de syns som allra bäst!

Gör bra reklam med dina affischer

Affischer är ett bra sätt för dig att kunna göra reklam på. Det kan vara att du har en reklamkampanj, ett nytt erbjudande eller nya produkter. Använder du då en affischlist till varje affisch, så får du en snygg upphängning av dem. Se till att placera dina affischer på smarta platser där de syns av så många som möjligt.

Affischer i affischlist kan även användas på andra sätt. Det kan vara för att du vill ge ut information på enkelt sätt, till kunder, besökare eller anställda. De kan även användas för att visa upp saker som öppettider och kontaktuppgifter eller för att uppmärksamma på pågående kampanjer.

Hitta bra affischlister för dina affischer

Om du är ute efter att hitta bra affischlister att använda tillsammans med dina affischer, se till att kolla in det sortiment som finns hos Skiltex. De har även andra smarta affischhållare så som snäppramar, plastramar, affischställ, affischboxar och mycket mer. När det gäller deras lister för affischer så finns dessa i flera olika storlekar och utformningar. Det finns även olika upphängningsanordningar för själva listerna du kan välja mellan.